Facebook probleem

Ik krijg regelmatig vragen dat bedrijven of instellingen – door wat voor reden dan ook – ineens niet meer bij hun facebookpagina kunnen omdat de enige beheerder zijn profiel deactiveert of dat er een ‘nepaccount’ is aangemaakt als persoonlijk profiel en die bestaan ineens niet meer…

Tja, Facebook telefonisch bereiken is een uitdaging… Laat staan dat je even mailt en dan ook nog een reactie terug krijgt. Wellicht kan je nu mijn nummer bellen en dan ga ik je helpen:

Bel nu: 06-15391889
Social Media Workshop Facebook Adverteren
Social Media Workshop Facebook Adverteren

Even een voorbeeld!

Laatst had ik weer een case van een organisatie waar dit speelde. Deze organisatie zat met z’n handen in het haar en hadden op allerlei verschillende manieren geprobeerd om Facebook te bereiken om het beheerders-schap terug te krijgen.

Ondertussen weet ik hoe de hazen lopen bij Facebook en heb ik als bureau TNMF en kan ik Facebook benaderen via Messenger. Dit is bij mijn weten de enige manier om ‘iets’ bij Facebook voor elkaar te krijgen.


Ik heb de case voorgelegd en je komt dan in een ‘admin dispute’ terecht. Dit houdt in dat de organisatie 8 documenten (in het Engels) moet overleggen + KVK registratie en dan gaat Facebook ermee aan de slag. Nu zijn wij in Nederland nogal eigenwijs en zou het ook kunnen met 7 documenten of zonder KVK registratie. Niet van dit alles….


Facebook is daar heel correct en duidelijk in. Na ongeveer een maand heen en weer ‘gemaild’ tussen Facebook en opdrachtgever, hebben we het voor elkaar gekregen.

Jeroen 's-Gravendijk Social Media TNMF

Waar kan ik jou nog meer mee helpen?

  • Helpen met jouw Facebook pagina
  • Facebook reviews
  • Facebook adverteren
  • Facebook berichten
  • Facebook en Instagram koppelen aan elkaar

 

Neem vandaag nog contact op!

Social Media Workshop - Vanaf € 159,-

Social Media Workshops van TNMF

Volg een leuke maar vooral leerzame Social Media Workshop bij TNMF. Elke workshop duurt 2,5 uur en je zal niet teleurgesteld zijn! Ontdek nieuwe mogelijkheden en leer optimaal gebruik te maken van al je Social Media kanalen. Mocht je een vraag hebben? Dan kan je deze gerust stellen, kom je ergens niet uit? Dan helpen we je persoonlijk zodat iedereen de workshop kan volgen.

Speciale wensen?

Het kan zijn dat je liever wilt dat wij bij jou op kantoor langs komen om een Social Media Workshop te geven voor bijvoorbeeld personeel. Dat is geen probleem! Ook kunnen wij een speciale Social Media Workshop op maat ontwikkelen die past bij de wensen en doelen van jouw bedrijfs.
Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

WIL JIJ MEER BEZOEKERS/LEADS
NAAR JE WEBSITE?

Het begint met een “inspiratie” afspraak op maat!Laat we samen een effectieve Social Media strategie/campagne opzetten, om jouw doelen te behalen.