Zal ik je helpen?

Heb jij problemen met jouw facebookaccount, facebookpagina, bedrijfsaccount en je komt er niet uit? Dat is heel herkenbaar! Maar hoe kom je in contact met Facebook.

Ik krijg regelmatig vragen dat bedrijven of instellingen – door wat voor reden dan ook – ineens niet meer bij hun facebookpagina kunnen omdat de enige beheerder zijn profiel deactiveert of dat er een ‘nepaccount’ is aangemaakt als persoonlijk profiel en die bestaan ineens niet meer…

Mocht jij een case hebben waar dit speelt, dan kan ik het voor je regelen!

Overigens hou ik dan wel mijn uren bij en die breng ik in rekening….

Bel nu: 06-15391889
Social Media Workshop voor gevorderden tnmf
Social Media Workshop voor gevorderden tnmf

Waar kan ik jou nog meer mee helpen?

  • Helpen met jouw Facebook pagina
  • Facebook reviews
  • Facebook adverteren
  • Facebook berichten
  • Facebook en Instagram koppelen aan elkaar

 

Neem vandaag nog contact op!

Social Media Workshop - Vanaf € 159,-

Social Media Workshops van TNMF

Volg een leuke maar vooral leerzame Social Media Workshop bij TNMF. Elke workshop duurt 2,5 uur en je zal niet teleurgesteld zijn! Ontdek nieuwe mogelijkheden en leer optimaal gebruik te maken van al je Social Media kanalen. Mocht je een vraag hebben? Dan kan je deze gerust stellen, kom je ergens niet uit? Dan helpen we je persoonlijk zodat iedereen de workshop kan volgen.

Speciale wensen?

Het kan zijn dat je liever wilt dat wij bij jou op kantoor langs komen om een Social Media Workshop te geven voor bijvoorbeeld personeel. Dat is geen probleem! Ook kunnen wij een speciale Social Media Workshop op maat ontwikkelen die past bij de wensen en doelen van jouw bedrijfs.
Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

WIL JIJ MEER BEZOEKERS/LEADS
NAAR JE WEBSITE?

Het begint met een “inspiratie” afspraak op maat!Laat we samen een effectieve Social Media strategie/campagne opzetten, om jouw doelen te behalen.