Facebook Adverteren

Facebook is een van de grootste Social Media kanalen op dit moment! Bijna iedereen heeft wel een Facebook profiel. Bereik jouw doelgroep met de juiste Social Media Campagne!

Wij hebben geïnvesteerd in de intelligentie van de Facebook-advertentieprogramma’s en deze getest bij onze opdrachtgevers.

Onze opdrachtgevers die ook op Google adverteren halen betere resultaten met Facebook adverteren en bovendien tegen veel lagere kosten dan bij Google adverteren.

Meer Informatie
Social Media Facebook Adverteren tnmf
Adverteren op Facebook - meer bereik met Social Media
Adverteren op Twitter voor meer bereik en bekendheid.
Adverteren op Twitter voor meer bereik en bekendheid.

Twitter Adverteren

TNMF weet hoe een promoted tweet optimaal ingezet kan worden. Hiermee breng je je boodschap in een tweet extra onder de aandacht doordat deze gesponsorde tweet prominent in beeld gebracht wordt in je doelgroep.

Jouw bedrijf onder de aandacht brengen met Promoted Tweets is zeer effectief en zal veel nieuwe unieke websitebezoekers opleveren. Dit komt doordat TNMF samen met Twitter, twitteradvertenties verder heeft ontwikkeld waardoor wij al 5,5 jaar ervaring hebben in het beheren van twitteradvertentiecampagnes.

Meer Informatie

LinkedIn Adverteren

LinkedIn adverteren wordt veel gebruikt in de B2B-markt om in contact te komen met social media relaties op functieniveau.

Je kunt je advertentie of je blogbericht onder de aandacht brengen bij de doelgroep die past bij jouw dienstverlening. TNMF heeft al diverse LinkedIn campagnes begeleid om de social media doelstelling van haar klanten te behalen.

Wij denken ook graag mee met de marketing- en communicatiebureaus voor de social media-campagnes van hun klanten.

Meer informatie
LinkedIn Adverteren Social Media TNMF
linkedIn Adverteren voor B2B marketing

Social Media Adverteren is mogelijk vanaf € 375,-

Social Media Adverteren inzetten

TNMF wordt regelmatig ingehuurd door Communicatie- en reclamebureaus om hun klanten te helpen met het adverteren op social media. Omdat deze bureaus niet zelf over social media-expertise beschikken, maken wij een passende social media campagne voor Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn. TNMF kan binnen 2 uur een social media advertentie campagne live hebben staan. Dit doen om al snel de resultaten en doelstellingen te kunnen realiseren.

Social Media sales en leads

Omdat onze klanten steeds meer kiezen voor Social Media Adverteren leren we steeds beter de doelgroep van onze opdrachtgevers kennen en daarop in te spelen. Het belangrijkste bij social media campagnes is het resultaat!
Social media adverteren is een vorm van social media marketing om meer leads, aanvragen, inschrijvingen of verkopen te realiseren in je inbox. En dus een nieuwe vorm van social sales en dus social business!

Direct vrijblijvend offerte/advies aanvragen

    Welke Social Media kanalen wil je gebruiken?*
    Vink de Social Media kanalen aan die bij deze aanvraag van toepassing zijn.

    WIL JIJ MEER BEZOEKERS/LEADSNAAR JE WEBSITE?

    Het begint met een “inspiratie” afspraak op maat! Laat we samen een effectieve Social Media strategie/campagne opzetten, om jouw doelen te behalen.