Social Media Workshop
Content Maken

Heb jij ook zo’n moeite om Social Media Content te maken? En krijg je al buikpijn als je er al aan moet denken wat je volgende week weer moet posten namens jouw bedrijf of opdrachtgever?

Dan gaan we van jou in deze workshop
‘EEN Social media kanon’ maken!

Herken jij deze punten:

  • WAT moet ik nu weer schrijven?’
  • WELKE social media strategie per kanaal moet ik volgen?
  • HOE krijg ik meer relevante fans en volgers?
  • HOE krijg ik meer interactie op mijn posts?
  • WAAROM komen de foto’s en video’s niet mee in mijn post?
  • KAN ik met kleine bedragen ook adverteren?
  • Wanneer kan ik het beste content plaatsen of inplannen?

Hoe gaan we dat doen?

Eerst nemen we jouw social media pagina’s door en gaan we contentsuggesties aangeven op jouw huidige social media berichten. Doordat we gezamenlijk dit doornemen krijgen we daar al heel veel ideeën, energie en inspiratie van.

Daarna komen er heel veel voorbeelden gericht op ‘Mens en Resultaat’ zodat jij inziet welk social media content wel en niet werkt.

Dan komen de TOP 5 voorbeelden voorbij welke social media content echte contentkrakers zijn voor zowel Facebook, Linkedin, Twitter en Instagram.

Ben jij er ook bij?

Locatie: Soest

Kosten: Vanaf € 349,00 excl. BTW

 

Meld je hier aan

Handig om te weten!

Foto’s & Video’s (beeldmateriaal)
Neem je eigen foto’s, video’s mee, dan maken wij er gezamenlijk een mooie en goedwerkende content van zodat jij de nieuwe Social Media Kanon voor jouw bedrijf of jouw opdrachtgever gaat worden.

Hootsuite (Een Social Media beheer tool)
Wij maken o.a. gebruik van Hootsuite! Dus het is handig om alvast een account aan te maken voordat je onze workshop gaat volgen.
Maak je eigen account aan op Hootsuite!

Toch opzoek naar iets anders?
Wij geven ook nog andere Social Media Workshops!

Social Media Workshop - Vanaf € 159,-

Social Media Workshops van TNMF

Volg een leuke maar vooral leerzame Social Media Workshop bij TNMF. Elke workshop duurt 2,5 uur en je zal niet teleurgesteld zijn! Ontdek nieuwe mogelijkheden en leer optimaal gebruik te maken van al je Social Media kanalen. Mocht je een vraag hebben? Dan kan je deze gerust stellen, kom je ergens niet uit? Dan helpen we je persoonlijk zodat iedereen de workshop kan volgen.

Speciale wensen?

Het kan zijn dat je liever wilt dat wij bij jou op kantoor langs komen om een Social Media Workshop te geven voor bijvoorbeeld personeel. Dat is geen probleem! Ook kunnen wij een speciale Social Media Workshop op maat ontwikkelen die past bij de wensen en doelen van jouw bedrijfs.
Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

WIL JIJ MEER BEZOEKERS/LEADS
NAAR JE WEBSITE?

Het begint met een “inspiratie” afspraak op maat!Laat we samen een effectieve Social Media strategie/campagne opzetten, om jouw doelen te behalen.